Filo-worstenbroodjes met twee dipsausjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Filo-worstenbroodjes met twee dipsausjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Elegant hapje voor je volgende feestje.

bereiding
  1. 1

    Laat de brickdeegvellen ontdooien en snij ze met een scherp mes doormidden. Snipper de lente-ui. Meng het gehakt met de currypasta en de lente-ui. Verwarm de oven op 180°C. Smelt de boter.

  2. 2

    Kwast het brickdeeg in met de boter. Rol 8 worstjes van het gehakt. Leg op elk stuk beboterd filodeeg een worstje.

  3. 3

    Klap de zijkanten van het filodeeg over de gehaktvulling en rol dicht.

  4. 4

    Leg de worstenbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de worstenbroodjes 10 minuten, draai ze om en bak ze nogmaals 10 minuten.

  5. 5

    Meng de ingrediënten voor de yoghurtdip. Serveer de worstenbroodjes met de dips in kommetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de brickdeegvellen ontdooien en snij ze met een scherp mes doormidden. Snipper de lente-ui. Meng het gehakt met de currypasta en de lente-ui. Verwarm de oven op 180°C. Smelt de boter.

  2. 2

    Kwast het brickdeeg in met de boter. Rol 8 worstjes van het gehakt. Leg op elk stuk beboterd filodeeg een worstje.

  3. 3

    Klap de zijkanten van het filodeeg over de gehaktvulling en rol dicht.

  4. 4

    Leg de worstenbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de worstenbroodjes 10 minuten, draai ze om en bak ze nogmaals 10 minuten.

  5. 5

    Meng de ingrediënten voor de yoghurtdip. Serveer de worstenbroodjes met de dips in kommetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.