Veggie loempia's met zoetzure dip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Veggie loempia's met zoetzure dip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als hapje of lichte lunch

bereiding
  1. 1

    Verhit 1 el sesamolie in de wok. Roerbak de wokgroenten er kort in zodat ze nog knapperig zijn.

  2. 2

    Klop het ei los met een scheutje water. Leg de vellen brickdeeg open en lepel een portie groenten aan de rand van het vel. Vouw de onder- en de bovenkant naar binnen en rol verder op tot een loempia. Bestrijk de randen met het losgeklopte ei en kleef ze goed dicht.

  3. 3

    Verwarm de friteuse voor op 180°C. Frituur de loempia’s goudbruin en knapperig in enkele minuten. Serveer ze met de plum sauce en de zoetzure saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit 1 el sesamolie in de wok. Roerbak de wokgroenten er kort in zodat ze nog knapperig zijn.

  2. 2

    Klop het ei los met een scheutje water. Leg de vellen brickdeeg open en lepel een portie groenten aan de rand van het vel. Vouw de onder- en de bovenkant naar binnen en rol verder op tot een loempia. Bestrijk de randen met het losgeklopte ei en kleef ze goed dicht.

  3. 3

    Verwarm de friteuse voor op 180°C. Frituur de loempia’s goudbruin en knapperig in enkele minuten. Serveer ze met de plum sauce en de zoetzure saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.