Bramenconfituur met vlierbessensiroop en citroen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bramenconfituur met vlierbessensiroop en citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met deze confituur kom je zeker de winter door! Bovendien is hij extra snel klaar. Goed voor 4 potjes van 250 ml.

bereiding
  1. 1

    Breng de braambessen met de siroop, het sap van de citroenen en de suiker al roerend aan de kook. Laat 4 minuten goed doorkoken. Schuim af indien nodig.

  2. 2

    Giet de hete confituur in de bokalen. Sluit ze af en keer ze om. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de braambessen met de siroop, het sap van de citroenen en de suiker al roerend aan de kook. Laat 4 minuten goed doorkoken. Schuim af indien nodig.

  2. 2

    Giet de hete confituur in de bokalen. Sluit ze af en keer ze om. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.