Recept

Mangoconfituur met steranijs en gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mag het een beetje exotisch zijn? Deze confituur is een echte smaakbom. Goed voor 4 potjes van 250 ml.

bereiding
  1. 1

    Breng het fruit met een scheutje water, de gember en het sap van de limoenen al roerend aan de kook. Laat 2 minuten goed doorkoken. Pureer alles met een stamper.

  2. 2

    Voeg dan de geleisuiker, de steranijs en de kardemom toe. Breng opnieuw aan de kook en laat nog 3 minuten doorkoken. Schuim af indien nodig.

  3. 3

    Giet de hete confituur in de bokalen, sluit af, keer om en laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mangoconfituur met steranijs en gember
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Breng het fruit met een scheutje water, de gember en het sap van de limoenen al roerend aan de kook. Laat 2 minuten goed doorkoken. Pureer alles met een stamper.

  2. 2

    Voeg dan de geleisuiker, de steranijs en de kardemom toe. Breng opnieuw aan de kook en laat nog 3 minuten doorkoken. Schuim af indien nodig.

  3. 3

    Giet de hete confituur in de bokalen, sluit af, keer om en laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!