Chocolademoelleux deluxe
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolademoelleux deluxe

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Natalie: “Mijn ultieme tip: blijf in de buurt van je oven. Als de moelleux bovenaan gebakken is, is hij perfect. Neem uit de oven en wacht 2 minuten om de moelleux te ontvormen. Ik stop er af en toe weleens een klein blokje chocolade of een Chokotoff in, voor een extra smeuïg resultaat.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter en bebloem de vormpjes. Klop de eieren samen met de extra eidooier en de suiker 5 minuten in de keukenrobot tot een gladde ruban. De crème moet als een lint van de klopper lopen.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de boter au bain-marie en schenk bij de ruban. Zeef de bloem boven het chocolademengsel en spatel voorzichtig om.

  3. 3

    Verdeel de chocoladecrème over de vormpjes en bak de moelleux 8 minuten in de oven. Hak de maltezers en de pistaches grof. Ontvorm de moelleux en serveer met de maltezers en pistaches.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter en bebloem de vormpjes. Klop de eieren samen met de extra eidooier en de suiker 5 minuten in de keukenrobot tot een gladde ruban. De crème moet als een lint van de klopper lopen.

  2. 2

    Smelt de chocolade met de boter au bain-marie en schenk bij de ruban. Zeef de bloem boven het chocolademengsel en spatel voorzichtig om.

  3. 3

    Verdeel de chocoladecrème over de vormpjes en bak de moelleux 8 minuten in de oven. Hak de maltezers en de pistaches grof. Ontvorm de moelleux en serveer met de maltezers en pistaches.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.