Fudge met pistachenoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fudge met pistachenoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Cadeautip! Pak de snoepjes in in stukjes bruin keukenpapier en knoop de pakketjes aan weerszijden dicht met een stukje touw. Opgelet: de fudge moet 2 uur opstijven in de koelkast.

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie. Meng er de zoete gecondenseerde melk en het vanille-extract onder en voeg een snuifje grof zeezout toe.

  2. 2

    Hak de pistachenoten grof en roer ze onder de chocoladepasta.

  3. 3

    Bekleed een vierkante bakvorm (5 cm hoogte) met een vel bakpapier en strijk er het mengsel over uit tot een laag van ongeveer 2 centimeter dik. Laat zo’n 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Haal het deeg uit de koelkast en snij het in snoepjes van gewenste grootte. Bewaar ze in een mooie bewaarpot.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie. Meng er de zoete gecondenseerde melk en het vanille-extract onder en voeg een snuifje grof zeezout toe.

  2. 2

    Hak de pistachenoten grof en roer ze onder de chocoladepasta.

  3. 3

    Bekleed een vierkante bakvorm (5 cm hoogte) met een vel bakpapier en strijk er het mengsel over uit tot een laag van ongeveer 2 centimeter dik. Laat zo’n 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Haal het deeg uit de koelkast en snij het in snoepjes van gewenste grootte. Bewaar ze in een mooie bewaarpot.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.