Recept

Kalfstartaar met venkel, kappertjes en dragonmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kijken we op een feest niet allemaal het meest uit naar de hapjes? Deze topper met kalfsvlees is alvast de start voor een heerlijke avond.

bereiding
  1. 1

    Snij het kalfsvlees met een heel scherp keukenmes in fijne blokjes. Pel de sjalot en snipper ‘m heel fijn. Meng het vlees met de sjalot, de bieslook, de geraspte citroenschil, het -sap en wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet koel weg.

  2. 2

    Mix de dragon onder de mayonaise. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de venkel schoon en snij ‘m met een mandoline in flinterdunne sliertjes. Leg ze even in ijswater.

  4. 4

    Lepel de tartaar in een kleine dresseerring en duw goed aan. Werk af met enkele sliertjes venkel, enkele kappertjes en een lepeltje dragonmayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfstartaar met venkel, kappertjes en dragonmayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!