Kalfstartaar met karnemelkdressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfstartaar met karnemelkdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere kalfstartaar, klaargemaakt met karnemelkdressing als feestelijk hapje vooraf.

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper ze heel fijn. Snij de kalfsfilet heel fijn. Snij 3 appelkappertjes in fijne plakjes. Meng de gesnipperde sjalot en de kappertjesplakjes onder de kalfsfilet en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Hak de dragon fijn en meng met de karnemelk, de appelazijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Overgiet de kalfstartaar met de dragondressing, werk de kommetjes af met een extra appelkappertje en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper ze heel fijn. Snij de kalfsfilet heel fijn. Snij 3 appelkappertjes in fijne plakjes. Meng de gesnipperde sjalot en de kappertjesplakjes onder de kalfsfilet en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Hak de dragon fijn en meng met de karnemelk, de appelazijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Overgiet de kalfstartaar met de dragondressing, werk de kommetjes af met een extra appelkappertje en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.