Gratinrolletjes met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gratinrolletjes met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lasagne op originele wijze

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en plet de knoflookteentjes.

     

    Kook de pastavellen 2 minuten in gezouten water. Laat ze plat opdrogen op een propere keukenhanddoek.

  2. 2

    Laat de spinazie ontdooien en een beetje doorkoken op een hevig vuur, tot het meeste
    water verdampt is. Doe er de gepelde en geplette knoflook bij. Kruid met cayennepeper en zout.

    Vermeng, van het vuur af, met de bloem en de ricotta. Roer goed glad.

  3. 3

    Verdeel het spinaziemengsel over de pastavellen. Rol ze op en leg ze naast elkaar in een lichtjes ingeoliede ovenschaal.

  4. 4

    Vermeng de tomatenpuree met de gemalen kaas. Lepel de saus over de pastarolletjes. Besprenkel met 1 koffielepel olijfolie.

  5. 5

    Zet 25 tot 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en plet de knoflookteentjes.

     

    Kook de pastavellen 2 minuten in gezouten water. Laat ze plat opdrogen op een propere keukenhanddoek.

  2. 2

    Laat de spinazie ontdooien en een beetje doorkoken op een hevig vuur, tot het meeste
    water verdampt is. Doe er de gepelde en geplette knoflook bij. Kruid met cayennepeper en zout.

    Vermeng, van het vuur af, met de bloem en de ricotta. Roer goed glad.

  3. 3

    Verdeel het spinaziemengsel over de pastavellen. Rol ze op en leg ze naast elkaar in een lichtjes ingeoliede ovenschaal.

  4. 4

    Vermeng de tomatenpuree met de gemalen kaas. Lepel de saus over de pastarolletjes. Besprenkel met 1 koffielepel olijfolie.

  5. 5

    Zet 25 tot 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.