Pastarolletjes met kaas en spinazie
bereiding
-
1
Spoel de spinazieblaadjes en laat ze slinken in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken. Hak ze grof.
Kook de lasagnevellen 2 minuten in gezouten water. Laat ze plat op een propere keukenhanddoek opdrogen.
Hak de knoflookteentjes fijn.
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Stoof de spinazie met de gehakte knoflook in een likje olijfolie. Kruid met muskaatnoot, peper en zout. Laat wat afkoelen en vermeng met de kaas en de eieren.
-
3
Bestrijk de lasagnevellen met het kaas-spinaziemengsel. Rol op.
Halveer ze en zet ze rechtop, goed tegen elkaar aan, in een diepe, lichtjes ingevette ovenschaal.
-
4
Besprenkel met 1 à 2 eetlepels olijfolie. Dek af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven.
-
5
Verwarm de tomatenpuree met het basilicum. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
-
6
Lepel wat hete saus in diepe borden. Zet er de pastarolletjes bovenop. Serveer meteen.
Voorbereiding