Pastarolletjes met kaas en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastarolletjes met kaas en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rolletjes op z'n Italiaans

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de spinazieblaadjes en laat ze slinken in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken. Hak ze grof.

    Kook de lasagnevellen 2 minuten in gezouten water. Laat ze plat op een propere keukenhanddoek opdrogen.

    Hak de knoflookteentjes fijn.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Stoof de spinazie met de gehakte knoflook in een likje olijfolie. Kruid met muskaatnoot, peper en zout. Laat wat afkoelen en vermeng met de kaas en de eieren.

  3. 3

    Bestrijk de lasagnevellen met het kaas-spinaziemengsel. Rol op.

    Halveer ze en zet ze rechtop, goed tegen elkaar aan, in een diepe, lichtjes ingevette ovenschaal.

  4. 4

    Besprenkel met 1 à 2 eetlepels olijfolie. Dek af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Verwarm de tomatenpuree met het basilicum. Kruid naar smaak bij met peper en zout.

  6. 6

    Lepel wat hete saus in diepe borden. Zet er de pastarolletjes bovenop. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de spinazieblaadjes en laat ze slinken in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken. Hak ze grof.

    Kook de lasagnevellen 2 minuten in gezouten water. Laat ze plat op een propere keukenhanddoek opdrogen.

    Hak de knoflookteentjes fijn.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Stoof de spinazie met de gehakte knoflook in een likje olijfolie. Kruid met muskaatnoot, peper en zout. Laat wat afkoelen en vermeng met de kaas en de eieren.

  3. 3

    Bestrijk de lasagnevellen met het kaas-spinaziemengsel. Rol op.

    Halveer ze en zet ze rechtop, goed tegen elkaar aan, in een diepe, lichtjes ingevette ovenschaal.

  4. 4

    Besprenkel met 1 à 2 eetlepels olijfolie. Dek af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Verwarm de tomatenpuree met het basilicum. Kruid naar smaak bij met peper en zout.

  6. 6

    Lepel wat hete saus in diepe borden. Zet er de pastarolletjes bovenop. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.