Gepocheerde kweeperen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepocheerde kweeperen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kweeperen kun je niet rauw eten, daarom heb je voor veel recepten gepocheerde kweeperen nodig. Dit is een prima basisrecept. 

bereiding
  1. 1

    Schil de kweeperen, verwijder het klokhuis en snij ze in partjes. Besprenkel de partjes met citroensap.

  2. 2

    Breng 1,3 liter water met de suiker, het oranjebloesemwater en het vanillestokje aan de kook.

  3. 3

    Voeg de kweeperenpartjes toe en laat 1 uur zacht pocheren. Laat ze afkoelen in het vocht en gebruik ze daarna in andere bereidingen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de kweeperen, verwijder het klokhuis en snij ze in partjes. Besprenkel de partjes met citroensap.

  2. 2

    Breng 1,3 liter water met de suiker, het oranjebloesemwater en het vanillestokje aan de kook.

  3. 3

    Voeg de kweeperenpartjes toe en laat 1 uur zacht pocheren. Laat ze afkoelen in het vocht en gebruik ze daarna in andere bereidingen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.