Recept

Cannelloniwraps met kalkoen, zoetzure saus en ananas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De ananas in dit gerecht maakt het dat tikkeltje specialer. Met deze cannelloniwraps gevuld met kalkoen, zoetzure saus en ananas kan je zeker uitpakken bij de kids, echte comfortfood!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en bak de ui en de knoflook 4 minuten op een zacht vuur. Voeg de tomatenblokjes, de passata, de tijm, de appelazijn, de bruine suiker, de worcestershiresaus, de sojasaus en wat peper toe. Laat 20 minuten afgedekt sudderen.

  2. 2

    Schil de ananas en snij in fijne blokjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine blokjes. Snij de kalkoenfilet in reepjes of blokjes.

  3. 3

    Bak de kalkoen en de paprika gaar in een scheut olijfolie. Kruid met de kipkruiden, peper en zout. Zet de pan van het vuur en voeg de blokjes ananas toe.

  4. 4

    Vul de wraps met de kalkoen, de paprika en de ananasblokjes. Rol de wraps op. Lepel een laagje van de tomatensaus in een ovenschaal en leg de wraps erop. Giet extra saus over de wraps en bestrooi met gemalen kaas.

  5. 5

    Zet 25 minuten in de oven en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloniwraps met kalkoen, zoetzure saus en ananas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!