Quesadillas met kipreepjes, ananas en avocado
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quesadillas met kipreepjes, ananas en avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker zomers!

bereiding
  1. 1

    Bak de kipreepjes in wat olijfolie en breng op smaak met gerookt paprikapoeder, peper en zout.

  2. 2

    Snij de ananas in kleine blokjes. Snij 1 avocado in repen en besprenkel met het sap van een halve limoen. Snij de lente-uitjes in schuine ringen.

  3. 3

    Haal voor de dipsaus het vruchtvlees uit de andere avocado en mix fijn met de roomkaas. Breng op smaak met cayennepeper, de rest van het limoensap, peper en zout.

  4. 4

    Verhit een grillpan. Leg de wraps open op het werkvlak. Verdeel er op de ene helft de kipreepjes, de ananas en de avocado over. Strooi er royaal kaas en de lente-uitjes over. Vouw dicht en rooster de wraps in de grillpan. Serveer met de dipsaus en de waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bak de kipreepjes in wat olijfolie en breng op smaak met gerookt paprikapoeder, peper en zout.

  2. 2

    Snij de ananas in kleine blokjes. Snij 1 avocado in repen en besprenkel met het sap van een halve limoen. Snij de lente-uitjes in schuine ringen.

  3. 3

    Haal voor de dipsaus het vruchtvlees uit de andere avocado en mix fijn met de roomkaas. Breng op smaak met cayennepeper, de rest van het limoensap, peper en zout.

  4. 4

    Verhit een grillpan. Leg de wraps open op het werkvlak. Verdeel er op de ene helft de kipreepjes, de ananas en de avocado over. Strooi er royaal kaas en de lente-uitjes over. Vouw dicht en rooster de wraps in de grillpan. Serveer met de dipsaus en de waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.