Pittige vissoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige vissoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze vissoep à la Pascale Naessens is heerlijk licht en toch voedzaam. Dankzij de garnalen wordt het zelfs een feestelijk gerecht! 

bereiding
  1. 1

    Maak de chilipepers schoon en snipper ze fijn zonder de zaadjes. Stoof even aan in olijfolie. Pers de knoflook erbij en stoof nog 2 minuten. Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.

  2. 2

    Voeg de passata toe. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout en giet er 1 liter kokend water bij. Laat 30 minuten koken.

  3. 3

    Snij de wijting en kabeljauw in stukken van 3 op 3 cm. Kruid de vis met peper en pocheer de stukken in de soep. Schep de soep in kommen en werk af met de garnalen en de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de chilipepers schoon en snipper ze fijn zonder de zaadjes. Stoof even aan in olijfolie. Pers de knoflook erbij en stoof nog 2 minuten. Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.

  2. 2

    Voeg de passata toe. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout en giet er 1 liter kokend water bij. Laat 30 minuten koken.

  3. 3

    Snij de wijting en kabeljauw in stukken van 3 op 3 cm. Kruid de vis met peper en pocheer de stukken in de soep. Schep de soep in kommen en werk af met de garnalen en de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.