Traditionele flammkuchen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Traditionele flammkuchen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel klaar en authentiek: probeer zelf eens flammkuchen te maken! Een hartelijk smaakbommetje.

bereiding
  1. 1

    Schil en snij de aardappelen in plakjes van ½ cm. Kook ze beetgaar in licht gezouten water. Snij de uien in dunne ringen. Roer de zure room los en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 210°C. Ontrol het deeg en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de zure room en beleg met de aardappelplakjes, de uiringen en de spekjes.

  3. 3

    Bestrooi met de drie verschillende kazen en kruid met peper. Bak de flammkuchen in 20 minuten goudbruin in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil en snij de aardappelen in plakjes van ½ cm. Kook ze beetgaar in licht gezouten water. Snij de uien in dunne ringen. Roer de zure room los en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 210°C. Ontrol het deeg en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de zure room en beleg met de aardappelplakjes, de uiringen en de spekjes.

  3. 3

    Bestrooi met de drie verschillende kazen en kruid met peper. Bak de flammkuchen in 20 minuten goudbruin in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.