Wraps met avocado, groene asperges en zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wraps met avocado, groene asperges en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Probeerde je al eens een wrap met zalm? Dit recept met avocado en groene asperges is volgens ons alleszins een echte aanrader.

bereiding
  1. 1

    Pel de rode uien en snij ze in ringen. Week ze 30 minuten in wittewijnazijn.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de asperges schoon, breek de houtachtige uiteinden af. Leg ze samen met de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Gaar 15 minuten in de oven. Laat even afkoelen en scheur de zalm in hapklare stukken. Snij de asperges in schuine stukken.

  3. 3

    Halveer de avocado, verwijder de pit en doe het vruchtvlees samen met de zure room en het citroensap in de blender. Mix fijn tot een smeuïge dipsaus. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Spoel de ijsbergsla en snipper ‘m fijn. Spoel de tuinkers. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk rijkelijk met de avocadodip en beleg met de ijsbergsla, de groene asperges en de zalm. Werk af met de uiringen en een handvol tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de rode uien en snij ze in ringen. Week ze 30 minuten in wittewijnazijn.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de asperges schoon, breek de houtachtige uiteinden af. Leg ze samen met de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Gaar 15 minuten in de oven. Laat even afkoelen en scheur de zalm in hapklare stukken. Snij de asperges in schuine stukken.

  3. 3

    Halveer de avocado, verwijder de pit en doe het vruchtvlees samen met de zure room en het citroensap in de blender. Mix fijn tot een smeuïge dipsaus. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Spoel de ijsbergsla en snipper ‘m fijn. Spoel de tuinkers. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk rijkelijk met de avocadodip en beleg met de ijsbergsla, de groene asperges en de zalm. Werk af met de uiringen en een handvol tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.