Recept

Volkorenpenne met peterseliepesto, ham, groene asperge en kwarteleitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pastasalade is supergezond en overheerlijk! 

bereiding
  1. 1

    Kook de volkorenpenne beetgaar in voldoende gezouten water. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Pel de knoflook en doe ’m samen met de helft van de geroosterde pijnboompitten, de bladpeterselie en de olijfolie in de keukenrobot. Mix fijn tot een gladde pesto.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng er de peterseliepesto onder. Meng er de hamblokjes onder en laat afkoelen.

  4. 4

    Schik de pasta in een serveerschaal. Halveer de kwarteleitjes en leg de kwarteleitjes op de pasta.

  5. 5

    Bak de groene aspergepunten kort aan in een pan met wat olijfolie en kruid met peper en zout.

  6. 6

    Schik de aspergepunten op de pastasalade en werk af met de rest van de pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenpenne met peterseliepesto, ham, groene asperge en kwarteleitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!