Taartjes met braambessen en kaneel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Taartjes met braambessen en kaneel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gebruik een dresseerring of, nog makkelijker, een gewoon drinkglas om het deeg voor deze taartjes uit te steken.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appel en snij in heel fijne blokjes. Halveer de braambessen. Meng de appel met de braambessen, het maiszetmeel, 1 eetlepel suiker een een snuifje kaneel.

  2. 2

    Snij of duw 16 cirkels (van ± ø 10cm) uit de bladerdeegvellen. Lepel in het midden van 8 cirkels wat van de fruitmix. Kwast de rand in met wat eigeel en leg er een tweede cirkel op. Duw de randjes goed aan, kwast de bovenkant in met de losgeklopte eidooier en bestrooi met wat suiker en kaneel.

  3. 3

    Schuif de taartjes 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appel en snij in heel fijne blokjes. Halveer de braambessen. Meng de appel met de braambessen, het maiszetmeel, 1 eetlepel suiker een een snuifje kaneel.

  2. 2

    Snij of duw 16 cirkels (van ± ø 10cm) uit de bladerdeegvellen. Lepel in het midden van 8 cirkels wat van de fruitmix. Kwast de rand in met wat eigeel en leg er een tweede cirkel op. Duw de randjes goed aan, kwast de bovenkant in met de losgeklopte eidooier en bestrooi met wat suiker en kaneel.

  3. 3

    Schuif de taartjes 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.