Bramen-notencrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bramen-notencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Meng het deeg voor dit vieruurtje zeker niet met een lepel of met je handen. Dan wordt het plakkerig en krijg je geen luchtige crumble. Gebruik gewoon twee messen.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Doe het amandelpoeder, de walnoten, het kokospoeder, de bloem, de kokosolie, de kokosbloesemsuiker en de kaneel in een kom.

  2. 2

    Gebruik 2 messen om alle ingrediënten tot een kruimelig geheel te versnijden.

  3. 3

    Verdeel de bramen over 4 individuele ovenschoteltjes (10 cm diameter). Besprenkel met de honing en strooi er dan de crumble over. Bak de bramen-notencrumble 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Doe het amandelpoeder, de walnoten, het kokospoeder, de bloem, de kokosolie, de kokosbloesemsuiker en de kaneel in een kom.

  2. 2

    Gebruik 2 messen om alle ingrediënten tot een kruimelig geheel te versnijden.

  3. 3

    Verdeel de bramen over 4 individuele ovenschoteltjes (10 cm diameter). Besprenkel met de honing en strooi er dan de crumble over. Bak de bramen-notencrumble 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.