Recept

Varkenslende met Breydelspek, camembert en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een onovertroffen barbecuegerecht van Piet Huysentruyt.

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappeltjes. Kook ze in de schil en snij ze in tweeën.

  2. 2

    Gril de varkenslende langs beide zijden. Bestrijk ze met de Luikse siroop. Leg er het Breydelspek op en daarop de plakjes vijgen en de plakjes camembert. Laat nog een drietal minuten op de barbecue liggen.

  3. 3

    Bestrooi met de Ardèchekruiden. Bak intussen de aardappeltjes met de schil aan in wat boter met de knoflook en de rozemarijn. Serveer de varkenslende met de aardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkenslende met Breydelspek, camembert en vijgen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!