Recept

Lambrochettes met muntpesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker barbecuespiesje van Piet Huysentruyt. Tip van Piet: “Marineer je vlees altijd heel goed. Zo voorkom je dat het aanbrandt op de barbecue. Zorg er wel voor dat je niet té veel olie gebruikt, want anders druppelt die in het vuur en krijg je te veel vlammen.” Hou bij dit recept rekening met 2 uur marineren.

bereiding
  1. 1

    Snij de lamsfilets in dunne plakjes. Cutter de knoflook, de pijnboompitten, de munt en de geraspte parmezaan met de olijfolie tot een pesto. Marineer de lamsfilets zo’n 2 uur in de pesto.

  2. 2

    Steek het lamsvlees op spiesjes en gril de brochettes. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lambrochettes met muntpesto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!