Makreel met zeekraal en avocado
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Makreel met zeekraal en avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit slanke gerecht maak je in 25 minuten!

bereiding
  1. 1

    Verwijder het vel van de gerookte makreel en haal de fijne graatjes met een pincet uit de filets. Trek de makreel in stukken.

  2. 2

    Spoel en droog de waterkers. Maak een vinaigrette van 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel citroensap. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de zeekraal heel kort in 1 koffielepel olijfolie, kruid enkel met peper.

  4. 4

    Verwijder de schil en de pit van de avocado’s en snij ze in fijne plakjes. Leg in waaiervorm op een bord. Sprenkel er wat citroensap over. Leg er de makreel bij, werk af met de waterkers en de zeekraal. Strooi er de sesamzaadjes over en geef er de dressing en een partje citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwijder het vel van de gerookte makreel en haal de fijne graatjes met een pincet uit de filets. Trek de makreel in stukken.

  2. 2

    Spoel en droog de waterkers. Maak een vinaigrette van 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel citroensap. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de zeekraal heel kort in 1 koffielepel olijfolie, kruid enkel met peper.

  4. 4

    Verwijder de schil en de pit van de avocado’s en snij ze in fijne plakjes. Leg in waaiervorm op een bord. Sprenkel er wat citroensap over. Leg er de makreel bij, werk af met de waterkers en de zeekraal. Strooi er de sesamzaadjes over en geef er de dressing en een partje citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.