Frittata met courgette, babymaïs en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frittata met courgette, babymaïs en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geen oven? Je kunt de frittata ook in de pan maken. Dek de pan af en keer na 10 minuten om. Dek opnieuw af en bak 8 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel de courgette en snij in reepjes. Spoel de babymaïs en halveer. Maak de lente-uitjes schoon en snij in grote stukken. Snij de geitenkaas in plakken. Spoel de verse munt en hak fijn.

  2. 2

    Verhit wat olijfolie in een ovenbestendige pan. Voeg de courgette, babymaïs en lente-uitjes toe en bak enkele minuten aan. Klop de eieren op met de zure room en voeg de verse munt, een snui e paprikapoeder, nootmuskaat en peper en zout toe.

  3. 3

    Verdeel de plakken geitenkaas over de groenten. Overgiet met het eimengsel. Laat 5 minuten garen op een zacht vuur. Zet in de oven en bak 15 minuten. Serveer warm, lauw of koud en werk af met verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel de courgette en snij in reepjes. Spoel de babymaïs en halveer. Maak de lente-uitjes schoon en snij in grote stukken. Snij de geitenkaas in plakken. Spoel de verse munt en hak fijn.

  2. 2

    Verhit wat olijfolie in een ovenbestendige pan. Voeg de courgette, babymaïs en lente-uitjes toe en bak enkele minuten aan. Klop de eieren op met de zure room en voeg de verse munt, een snui e paprikapoeder, nootmuskaat en peper en zout toe.

  3. 3

    Verdeel de plakken geitenkaas over de groenten. Overgiet met het eimengsel. Laat 5 minuten garen op een zacht vuur. Zet in de oven en bak 15 minuten. Serveer warm, lauw of koud en werk af met verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.