Recept

Ovenfrittata met broccoli, rode ui en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eieren zijn een echte budgettopper. Deze frittata maak je voor 2 euro per persoon. 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Blancheer de aardappelblokjes en de broccoliroosjes 3 à 4 minuten in gezouten water. Pel en snij de ui in ringen.

  2. 2

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met de tijm en breng op smaak met peper en zout. Voeg het geperste teentje knoflook toe.

  3. 3

    Verdeel de aardappel, broccoli en savooikool over een ingevette ovenschaal. Giet er het eimengsel over. Werk af met de blokjes geitenkaas. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal uit de oven, leg er de rode-ui-ringen op en werk af met een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ovenfrittata met broccoli, rode ui en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Blancheer de aardappelblokjes en de broccoliroosjes 3 à 4 minuten in gezouten water. Pel en snij de ui in ringen.

  2. 2

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met de tijm en breng op smaak met peper en zout. Voeg het geperste teentje knoflook toe.

  3. 3

    Verdeel de aardappel, broccoli en savooikool over een ingevette ovenschaal. Giet er het eimengsel over. Werk af met de blokjes geitenkaas. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal uit de oven, leg er de rode-ui-ringen op en werk af met een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!