Ovenfrittata met broccoli, rode ui en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenfrittata met broccoli, rode ui en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eieren zijn een echte budgettopper. Deze frittata maak je voor 2 euro per persoon. 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Blancheer de aardappelblokjes en de broccoliroosjes 3 à 4 minuten in gezouten water. Pel en snij de ui in ringen.

  2. 2

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met de tijm en breng op smaak met peper en zout. Voeg het geperste teentje knoflook toe.

  3. 3

    Verdeel de aardappel, broccoli en savooikool over een ingevette ovenschaal. Giet er het eimengsel over. Werk af met de blokjes geitenkaas. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal uit de oven, leg er de rode-ui-ringen op en werk af met een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Blancheer de aardappelblokjes en de broccoliroosjes 3 à 4 minuten in gezouten water. Pel en snij de ui in ringen.

  2. 2

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met de tijm en breng op smaak met peper en zout. Voeg het geperste teentje knoflook toe.

  3. 3

    Verdeel de aardappel, broccoli en savooikool over een ingevette ovenschaal. Giet er het eimengsel over. Werk af met de blokjes geitenkaas. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal uit de oven, leg er de rode-ui-ringen op en werk af met een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.