Pladijspapillot met tomaatjes, kokkels en garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pladijspapillot met tomaatjes, kokkels en garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bouquetgarnalen zijn grote garnalen. Heerlijk in een papillot, bij een zomerslaatje of uit het vuistje. Deze papillot is klaar in een halfuur.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Spoel de kokkels goed. Rol de pladijs lets op.

  2. 2

    Neem 4 stukken bakpapier en wat keukentouw. Leg op elk bakpapier een rolletje pladijs. Leg er nog de garnalen, de tomaten, de zongedroogde tomaten, de kokkels en het basilicum op. Kruid met peper en zout. Sprenkel er wat witte wijn over en vouw de papillotten toe zoals een snoepje. Maak vast met keukentouw.

  3. 3

    Zet de papillotten 15 à 20 minuten in de oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Spoel de kokkels goed. Rol de pladijs lets op.

  2. 2

    Neem 4 stukken bakpapier en wat keukentouw. Leg op elk bakpapier een rolletje pladijs. Leg er nog de garnalen, de tomaten, de zongedroogde tomaten, de kokkels en het basilicum op. Kruid met peper en zout. Sprenkel er wat witte wijn over en vouw de papillotten toe zoals een snoepje. Maak vast met keukentouw.

  3. 3

    Zet de papillotten 15 à 20 minuten in de oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.