Recept

Raita met komkommer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Raita is een klassiek Indisch bijgerecht op basis van Indische yoghurt, dahi. Het geeft stoofpotjes en soepen een frisse toets. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer en snij ‘m met de mandoline overlangs in lange inter- dunne plakken. Haal de pitjes uit de granaatappel.

  2. 2

    Meng het citroensap en de specerijen onder de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Meng er voorzichtig de komkommer en granaatappelpitjes onder. Werk af met enkele takjes verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Raita met komkommer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer en snij ‘m met de mandoline overlangs in lange inter- dunne plakken. Haal de pitjes uit de granaatappel.

  2. 2

    Meng het citroensap en de specerijen onder de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Meng er voorzichtig de komkommer en granaatappelpitjes onder. Werk af met enkele takjes verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!