Kruidenyoghurt met warmgerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidenyoghurt met warmgerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze kruidenyoghurt zit boordevol smaak en is snel klaar. Serveer 'm eens op je volgende brunch! 

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel citroenrasp hebt. Spoel de bladpeterselie en de dille, schud de kruiden droog en hak fijn. Rooster het venkelzaad 1 minuut in een droge hete pan.

  2. 2

    Meng de Griekse yoghurt met de knoflook, de citroenrasp, de dille, de bladpeterselie, peper en zout.

  3. 3

    Leg de kruidenyoghurt op een bord en strooi er waterkers en stukjes warmgerookte zalm. Garneer met het geroosterde venkelzaad.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel citroenrasp hebt. Spoel de bladpeterselie en de dille, schud de kruiden droog en hak fijn. Rooster het venkelzaad 1 minuut in een droge hete pan.

  2. 2

    Meng de Griekse yoghurt met de knoflook, de citroenrasp, de dille, de bladpeterselie, peper en zout.

  3. 3

    Leg de kruidenyoghurt op een bord en strooi er waterkers en stukjes warmgerookte zalm. Garneer met het geroosterde venkelzaad.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.