Groene aardappelsalade met daslook en warmgerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groene aardappelsalade met daslook en warmgerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke lichte én snelle aardappelsaladae. De daslook en warmgerookte zalm zorgen voor die fijne lentetoets van je gerecht. Brunchen? Serveer deze salade dan als bijgerecht.

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de krieltjes beetgaar en laat ze afkoelen.

  2. 2

    Pel de avocado. Doe voor de saus de avocado, de spinazie, het basilicum, de mayonaise en 30 gram van de daslook in de blender en mix fijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in fijne ringen. Meng de afgekoelde aardappelen met de helft van de groene saus, de lente-ui en de rest van de daslook.

  4. 4

    Serveer de aardappelsalade met stukjes warmgerookte zalm en de rest van de saus.

  5. 5

    Nog meer groenten? Deze salade is lekker met wat extra doperwtjes erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de krieltjes beetgaar en laat ze afkoelen.

  2. 2

    Pel de avocado. Doe voor de saus de avocado, de spinazie, het basilicum, de mayonaise en 30 gram van de daslook in de blender en mix fijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in fijne ringen. Meng de afgekoelde aardappelen met de helft van de groene saus, de lente-ui en de rest van de daslook.

  4. 4

    Serveer de aardappelsalade met stukjes warmgerookte zalm en de rest van de saus.

  5. 5

    Nog meer groenten? Deze salade is lekker met wat extra doperwtjes erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.