Recept

Kalkoenlapjes met muntsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gerecht met een fris voorjaarsaccent

bereiding
  1. 1

    Leg op 4 dunne kalkoenlapjes een plakje gedroogde ham.

    Vouw ze dubbel, kruid met peper en eventueel zout (ham kan al vrij zout zijn).

    Steek vast met een prikker.

    Bak 3 tot 5 minuten aan elke kant.

    Hou het vlees warm onder aluminiumfolie.

  2. 2

    Blus de braadpan met een glas droge witte wijn.

    Laat tot de helft inkoken.

    Doe er 2 dl kippenfond bij.

    Laat 2 minuten doorkoken.

    Voeg er een scheut room aan toe en laat nogmaals inkoken.

    Doe een vijftal blaadjes munt bij de saus.

  3. 3

    Pureer kort.

    Kruid naar smaak bij met peper en zout.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenlapjes met muntsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!