Kalkoenlapjes met muntsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenlapjes met muntsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gerecht met een fris voorjaarsaccent

bereiding
  1. 1

    Leg op 4 dunne kalkoenlapjes een plakje gedroogde ham.

    Vouw ze dubbel, kruid met peper en eventueel zout (ham kan al vrij zout zijn).

    Steek vast met een prikker.

    Bak 3 tot 5 minuten aan elke kant.

    Hou het vlees warm onder aluminiumfolie.

  2. 2

    Blus de braadpan met een glas droge witte wijn.

    Laat tot de helft inkoken.

    Doe er 2 dl kippenfond bij.

    Laat 2 minuten doorkoken.

    Voeg er een scheut room aan toe en laat nogmaals inkoken.

    Doe een vijftal blaadjes munt bij de saus.

  3. 3

    Pureer kort.

    Kruid naar smaak bij met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg op 4 dunne kalkoenlapjes een plakje gedroogde ham.

    Vouw ze dubbel, kruid met peper en eventueel zout (ham kan al vrij zout zijn).

    Steek vast met een prikker.

    Bak 3 tot 5 minuten aan elke kant.

    Hou het vlees warm onder aluminiumfolie.

  2. 2

    Blus de braadpan met een glas droge witte wijn.

    Laat tot de helft inkoken.

    Doe er 2 dl kippenfond bij.

    Laat 2 minuten doorkoken.

    Voeg er een scheut room aan toe en laat nogmaals inkoken.

    Doe een vijftal blaadjes munt bij de saus.

  3. 3

    Pureer kort.

    Kruid naar smaak bij met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.