Recept

Linzensalade met appel, feta en krokante kalkoenlapjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rode appelen zijn een van Sandra Bekkari's favoriete superfoods. Deze linzensalade met appel en feta is heerlijk als gezonde lunch, of je maakt er een hoofdmaaltijd van met krokante kalkoenlapjes erbij.

bereiding
  1. 1

    Klop de azijn met de honing, mosterd en 8 el olijfolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Doe de linzen in een grote kom. Meng er de sjalot, appelblokjes, hazelnoten, groene kruiden, granaatappelpitten en rucola onder. Verkruimel er de feta over. Bedruppel met de dressing en zet koel.

  3. 3

    Doe de bloem, de eieren en de havermout elk in een apart kommetje. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Haal ze eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door de havermout. Bak het vlees goudbruin in hete olijfolie. Serveer bij de linzensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linzensalade met appel, feta en krokante kalkoenlapjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!