Recept

Witloofslaatje met appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Niks lekkerder dan een fris witloofslaatje als bijgerecht bij varkenshaasje of gebraad.

bereiding
  1. 1

    Snij het witloof overlangs doormidden, verwijder de bittere kern en snij in reepjes. Spoel de appel en snij 'm in reepjes.

  2. 2

    Pers de citroen. Meng het witloof met de appel en besprenkel met citroensap.

  3. 3

    Hak de bieslook fijn. Meng de mayonaise met de zure room, bieslook, de mosterd en de honing. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Lepel de mayonaise en de veenbessen over het witloof. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witloofslaatje met appel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!