Geroosterde rode bietjes met bloedsinaasappel en hazelnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde rode bietjes met bloedsinaasappel en hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit kleurrijke bijgerecht misstaat niet op je feesttafel.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Schil de rode bietjes en snij ze in maantjes. Pel en plet de knoflook. Meng de bietjes met 3 eetlepels olijfolie, de rozemarijn, de knoflook en peper en zout.

  2. 2

    Leg de bietjes op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 40 à 50 minuten in de oven of tot de bietjes beetgaar zijn.

  3. 3

    Snij de schil van de sinaasappelen en snij ze in plakken. Rooster de hazelnoten in een droge pan en hak ze grof.

  4. 4

    Schik de bietjes op een bord, leg er de plakjes sinaasappel bij en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Werk af met de noten en verse rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Schil de rode bietjes en snij ze in maantjes. Pel en plet de knoflook. Meng de bietjes met 3 eetlepels olijfolie, de rozemarijn, de knoflook en peper en zout.

  2. 2

    Leg de bietjes op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 40 à 50 minuten in de oven of tot de bietjes beetgaar zijn.

  3. 3

    Snij de schil van de sinaasappelen en snij ze in plakken. Rooster de hazelnoten in een droge pan en hak ze grof.

  4. 4

    Schik de bietjes op een bord, leg er de plakjes sinaasappel bij en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Werk af met de noten en verse rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.