Recept

Sandra Bekkari's chili con carne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak de chili con carne de dag vooraf, dan is hij nog lekkerder.

Wil je er een veggie versie van maken (chili sin carne)? Vervang dan het rundsgehakt door extra kidneybonen.

bereiding
  1. 1

    Stoof de ui, knoflook en chilipeper aan in een scheutje olijfolie. Voeg de paprika toe en stoof even mee.

  2. 2

    Voeg het vlees toe en bak rul.

  3. 3

    Voeg de maïs, kidneybonen, tomatenblokjes, het concentraat en de zoete aardappel toe. Kruid met komijn, zwarte peper en een snufje zout. Voeg een scheutje water of groentebouillon toe en laat een halfuurtje sudderen. Voeg regelmatig een scheutje water toe.

  4. 4

    Schep uit en werk af met een lepel Griekse yoghurt en wat koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!