Sandra's tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sandra's tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sausjes met tomaten zijn lekker bij alle soorten vlees. Denk aan satés, varkensvlees, kipfilet,...

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de verse tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de rode uien en snij ze in reepjes. Pel en plet de knoflook.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie in pan en stoof de rode ui en knoflook 5 minuten zacht aan. Voeg de tomaten, oregano, balsamicoazijn en honing toe en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Voeg de pickles toe en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de verse tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de rode uien en snij ze in reepjes. Pel en plet de knoflook.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie in pan en stoof de rode ui en knoflook 5 minuten zacht aan. Voeg de tomaten, oregano, balsamicoazijn en honing toe en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Voeg de pickles toe en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.