Recept

Gemarineerde ribbetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De barbecuefavoriet: ribbetjes in een lekker zoete marinade. De azijn zorgt dat het vlees overheerlijk mals blijft. 

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de marinade en strijk er de ribbetjes mee in. Hou de rest van de marinade apart voor tijdens het barbecueën. Laat de ribbetjes minstens 2 uur marineren in de koelkast.

  2. 2

    Leg de gemarineerde ribbetjes op de hete barbecue. Rooster de ribbetjes eerst 2 à 3 minuten aan elke kant op een hoog vuur.

  3. 3

    Zet de ribbetjes op een hoger rooster, verder van het vuur en laat ze 15 minuten trager verder garen. Strijk de ribbetjes regelmatig in met de rest van de marinade en draai ze regelmatig om.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gemarineerde ribbetjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!