Ribbetjes op de barbecue
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ribbetjes op de barbecue

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Barbecueklassieker

bereiding
  1. 1

    Meng het citroensap met de honing, de geperste knoflook, het paprikapoeder, peper en zout. Bestrijk de ribbetjes met deze marinade. Rooster ze 20 minuten.

  2. 2

    Kook de aardappelen 8 à 10 minuten in de schil, of tot ze bijna gaar zijn. Halveer ze, bestrijk met olijfolie en gril 3 à 5 minuten op de snijkant.

  3. 3

    Meng in een kom de zure room met de mosterd, voeg een beetje water toe zodat je een lopende saus krijgt. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij de selder in kleine stukjes, meng met de augurken en kappertjes.

  5. 5

    Lepel wat mosterddressing over de aardappelen, doe er een beetje zure groentjes over. Werk af met plukjes verse dille en serveer bij de ribbetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng het citroensap met de honing, de geperste knoflook, het paprikapoeder, peper en zout. Bestrijk de ribbetjes met deze marinade. Rooster ze 20 minuten.

  2. 2

    Kook de aardappelen 8 à 10 minuten in de schil, of tot ze bijna gaar zijn. Halveer ze, bestrijk met olijfolie en gril 3 à 5 minuten op de snijkant.

  3. 3

    Meng in een kom de zure room met de mosterd, voeg een beetje water toe zodat je een lopende saus krijgt. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij de selder in kleine stukjes, meng met de augurken en kappertjes.

  5. 5

    Lepel wat mosterddressing over de aardappelen, doe er een beetje zure groentjes over. Werk af met plukjes verse dille en serveer bij de ribbetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.