Linguine met kruidenolie, tuinbonen en gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met kruidenolie, tuinbonen en gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra groenten? Voeg nog wat extra peultjes of doperwten toe. Ook venkel, broccoli en zelfs asperges zijn lekker met tuinbonen. 

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Meng de gehakte kruiden met de olijfolie, verwarm 5 minuten en laat dan in een bokaaltje verder trekken.

  3. 3

    Rol de zalm tot roosjes (voorzie er 2 à 3 per persoon).

  4. 4

    Blancheer de tuinbonen in gezouten water, laat ze schrikken in ijswater en haal ze uit hun vliesje.

  5. 5

    Meng de kruidenolie door de pasta. Verdeel over de borden en leg er de zalmroosjes bij. Werk af met de tuinbonen, een takje verse munt en wat geraspte citroenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Meng de gehakte kruiden met de olijfolie, verwarm 5 minuten en laat dan in een bokaaltje verder trekken.

  3. 3

    Rol de zalm tot roosjes (voorzie er 2 à 3 per persoon).

  4. 4

    Blancheer de tuinbonen in gezouten water, laat ze schrikken in ijswater en haal ze uit hun vliesje.

  5. 5

    Meng de kruidenolie door de pasta. Verdeel over de borden en leg er de zalmroosjes bij. Werk af met de tuinbonen, een takje verse munt en wat geraspte citroenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.