Recept

Wontonsoep met sojascheuten en paksoi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zet verschillende smaakmakers op tafel zoals sojasaus, sriracha, verse koriander en limoen. Zo kan iedereen zijn kommetje op smaak brengen naar zijn eigen voorkeur. 

bereiding
  1. 1

    Meng de gember, de chilipeper, het ei, de sojasaus, de vissaus, de sesamolie en het paneermeel onder het gehakt. Klop de eidooier los met een scheutje water.

  2. 2

    Schep in het midden van elk wontonvelletje 1 lepel gehakt. Besmeer de zijden met de losgeklopte eidooier en sluit het pakketje. Stoom of kook de wontons gaar.

  3. 3

    Blancheer de paksoi en sojascheuten 3 minuten in lichtgezouten water.

  4. 4

    Leg in elke soepkom een handvol sojascheuten, een half stronkje paksoi en vier wontons. Schenk er de bouillon over. Werk af met de lente-ui en de koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wontonsoep met sojascheuten en paksoi

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!