Recept

Lamstajine

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De bereiding zelf duurt niet zo lang, maar reken op 1.40 uur in de oven!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit wat olie in een pan en bak de lamsschenkels rondom goudbruin. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan.

  2. 2

    Pel en snipper de ui. Stoof de ui glazig in de pan van het vlees. Voeg de currypasta toe en bak 2 minuten al roerend mee. Roer er de suiker, citroenblaadjes, kokosmelk en bouillon door. Leg het lamsvlees terug in de pan, zet er het deksel op en zet 1 uur in de oven.

  3. 3

    Schil en halveer de aardappelen. Voeg de aardappelen toe en zet opnieuw 30 minuten in de oven. Voeg de erwtjes toe en laat nog 10 minuten doorwarmen. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Haal de pan uit de oven en roer er het limoensap en de vissaus onder. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met de koriander en serveer met de couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamstajine

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!