• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Courgettes met gehakt à la Pascale Naessens

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'Een klassieker die het altijd goed doet.' - Pascale Naessens

bereiding
  1. 1

    Snijd de tomaat in kwarten, verwijder de zaadjes en het vocht en snij het vruchtvlees in blokjes. Versnipper de knoflook, de ui en de koriander (houd wat apart voor de afwerking) en meng alles onder het lamsvlees. Kruid verder met ras el hanout, wat zout en flink wat peper.

  2. 2

    Halveer de courgette in de lengte en hol het binnenste uit (= verwijder de zaadlijst).

  3. 3

    Vul de courgettehelften op met het gehakt en zet ze een 25-tal minuten in een warme oven op 180 °C.

  4. 4

    Serveer met wat extra koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snijd de tomaat in kwarten, verwijder de zaadjes en het vocht en snij het vruchtvlees in blokjes. Versnipper de knoflook, de ui en de koriander (houd wat apart voor de afwerking) en meng alles onder het lamsvlees. Kruid verder met ras el hanout, wat zout en flink wat peper.

  2. 2

    Halveer de courgette in de lengte en hol het binnenste uit (= verwijder de zaadlijst).

  3. 3

    Vul de courgettehelften op met het gehakt en zet ze een 25-tal minuten in een warme oven op 180 °C.

  4. 4

    Serveer met wat extra koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.