• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Glutenvrij quinoabrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als je op zoek bent naar een brood zonder gluten!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng alle droge ingrediënten.

  3. 3

    Voeg daarna de olijfolie, het water, het eiwit en de honing toe en meng opnieuw.

  4. 4

    Doe het mengsel in een cakevorm met bakpapier of in een siliconen bakvorm.

  5. 5

    Laat 2 uur rusten zodat de chiazaadjes en de psyliumvezels het vocht goed kunnen absorberen. Dat zorgt voor de binding.

  6. 6

    Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  7. 7

    Haal het brood uit de bakvorm, draai het om en bak nog 25 à 30 minuten in de oven.

  8. 8

    Laat afkoelen alvorens aan te snijden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng alle droge ingrediënten.

  3. 3

    Voeg daarna de olijfolie, het water, het eiwit en de honing toe en meng opnieuw.

  4. 4

    Doe het mengsel in een cakevorm met bakpapier of in een siliconen bakvorm.

  5. 5

    Laat 2 uur rusten zodat de chiazaadjes en de psyliumvezels het vocht goed kunnen absorberen. Dat zorgt voor de binding.

  6. 6

    Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  7. 7

    Haal het brood uit de bakvorm, draai het om en bak nog 25 à 30 minuten in de oven.

  8. 8

    Laat afkoelen alvorens aan te snijden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.