Recept

Glutenvrij quinoabrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als je op zoek bent naar een brood zonder gluten!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng alle droge ingrediënten.

  3. 3

    Voeg daarna de olijfolie, het water, het eiwit en de honing toe en meng opnieuw.

  4. 4

    Doe het mengsel in een cakevorm met bakpapier of in een siliconen bakvorm.

  5. 5

    Laat 2 uur rusten zodat de chiazaadjes en de psyliumvezels het vocht goed kunnen absorberen. Dat zorgt voor de binding.

  6. 6

    Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  7. 7

    Haal het brood uit de bakvorm, draai het om en bak nog 25 à 30 minuten in de oven.

  8. 8

    Laat afkoelen alvorens aan te snijden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!