Glutenvrije pasta met gerookte zalm, kruidenkaas en broccoliroosjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Glutenvrije pasta met gerookte zalm, kruidenkaas en broccoliroosjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glutenvrij betekent allesbehalve smakeloos. Deze glutenvrije pasta maak je met gerookte zalm, kruidenkaas en broccoli. Een gezonde smaakbom!

bereiding
  1. 1

    Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  2. 2

    Snij de zalm in reepjes. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang het kookvocht op.

  3. 3

    Meng de kruidenkaas, de broccoliroosjes en de zalmreepjes onder de pasta. Giet er wat kookvocht bij, zodat je een smeuïge saus krijgt. Kruid met peper en zout en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  2. 2

    Snij de zalm in reepjes. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang het kookvocht op.

  3. 3

    Meng de kruidenkaas, de broccoliroosjes en de zalmreepjes onder de pasta. Giet er wat kookvocht bij, zodat je een smeuïge saus krijgt. Kruid met peper en zout en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.