Recept

Glutenvrije broodpudding met amandelmelk en banaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wil je een sappige puddingstructuur? Mix het brood dan in plaats van het te pletten met een vork. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het brood in stukjes en meng met de amandelmelk. Plet het brood met een vork. Laat even trekken.

  2. 2

    Klop de eieren luchtig met de suiker, de kaneel, de nootmuskaat, het zout, het maïszetmeel en het vanille-extract. Meng er het geweekte brood onder en doe in een ingevette ovenschaal.

  3. 3

    Snij de bananen in plakjes. Verdeel de bananenplakjes over de broodpudding en bestrooi met amandelschilfers. Bak 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de broodpudding uit de oven, laat even afkoelen en serveer dan met enkele druppels honing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Glutenvrije broodpudding met amandelmelk en banaan

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!