Basmati pilaf
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Basmati pilaf

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rijstgerecht uit India

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snij de prei in ringen en snij de wortel in blokjes.

    Snij de kipfilet in stukjes.

  2. 2

    Kook de rijst gaar in lichtgezouten water.

  3. 3

    Verhit de olie en stoof er de ui, prei en wortel eventjes in aan.

    Voeg de knoflook toe en bak even mee.

  4. 4

    Voeg dan de kipblokjes en het kerriepoeder toe en bak nog 5 minuten mee, tot het vlees mooi goudbruin is.

  5. 5

    Schep de rijst, de rozijnen en de helft van de cashewnoten door het kipmengsel.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Verdeel over de borden en werk af met de rest van de cashewnoten en een takje verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snij de prei in ringen en snij de wortel in blokjes.

    Snij de kipfilet in stukjes.

  2. 2

    Kook de rijst gaar in lichtgezouten water.

  3. 3

    Verhit de olie en stoof er de ui, prei en wortel eventjes in aan.

    Voeg de knoflook toe en bak even mee.

  4. 4

    Voeg dan de kipblokjes en het kerriepoeder toe en bak nog 5 minuten mee, tot het vlees mooi goudbruin is.

  5. 5

    Schep de rijst, de rozijnen en de helft van de cashewnoten door het kipmengsel.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Verdeel over de borden en werk af met de rest van de cashewnoten en een takje verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.