Recept

Kaasomelet met Italiaanse ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk kazige omelette!

bereiding
  1. 1

    Was en schil de aardappelen. Rasp ze fijn. Pel en snijd de ui in fijne reepjes. Hak de peterselie fijn.

  2. 2

    Kluts de eieren en meng ze met de geraspte aardappelen, de gemalen Emmentaler, reepjes ui en 2 eetlepels peterselie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg een bakpapier in de bakvorm en giet hier het eimengsel in. Zet in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende 25-30 minuten of tot volledig gaar.

  4. 4

    Snijd de reblochon in plakken van 5 mm dik. Haal de bakvorm uit de oven, beleg met de plakjes ham en plakjes reblochon, rol op en laat het geheel in de warme oven nog enkele minuten opwarmen.

  5. 5

    Meng 1 eetlepel citroen met 2 eetlepels olijfolie, meng dit met de bladsla en kruid met peper en zout.

  6. 6

    Serveer de eirol met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!