Rode curry met varkensvlees, zoete aardappel, andijvie en linzen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rode curry met varkensvlees, zoete aardappel, andijvie en linzen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze stomende curry is in een wip klaar. 

bereiding
  1. 1

    Verhit een scheutje plantaardige olie in een koekenpan en bak het sjalotje glazig. Voeg de varkensmignonette toe en bak 2 minuten mee. Schep er de rodecurrypasta onder en laat mee fruiten. Blus met de kippenbouillon en de kokosmelk en breng aan de kook.

  2. 2

    Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Voeg ze bij de curry en laat 5 minuten mee koken. Spoel de linzen en schep door de curry. Snij de andijvie in reepjes en voeg op het einde toe.

  3. 3

    Breng de curry verder op smaak met wat limoensap en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit een scheutje plantaardige olie in een koekenpan en bak het sjalotje glazig. Voeg de varkensmignonette toe en bak 2 minuten mee. Schep er de rodecurrypasta onder en laat mee fruiten. Blus met de kippenbouillon en de kokosmelk en breng aan de kook.

  2. 2

    Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Voeg ze bij de curry en laat 5 minuten mee koken. Spoel de linzen en schep door de curry. Snij de andijvie in reepjes en voeg op het einde toe.

  3. 3

    Breng de curry verder op smaak met wat limoensap en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.