Recept

Rode curry met varkensvlees, zoete aardappel, andijvie en linzen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze stomende curry is in een wip klaar. 

bereiding
  1. 1

    Verhit een scheutje plantaardige olie in een koekenpan en bak het sjalotje glazig. Voeg de varkensmignonette toe en bak 2 minuten mee. Schep er de rodecurrypasta onder en laat mee fruiten. Blus met de kippenbouillon en de kokosmelk en breng aan de kook.

  2. 2

    Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Voeg ze bij de curry en laat 5 minuten mee koken. Spoel de linzen en schep door de curry. Snij de andijvie in reepjes en voeg op het einde toe.

  3. 3

    Breng de curry verder op smaak met wat limoensap en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rode curry met varkensvlees, zoete aardappel, andijvie en linzen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verhit een scheutje plantaardige olie in een koekenpan en bak het sjalotje glazig. Voeg de varkensmignonette toe en bak 2 minuten mee. Schep er de rodecurrypasta onder en laat mee fruiten. Blus met de kippenbouillon en de kokosmelk en breng aan de kook.

  2. 2

    Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Voeg ze bij de curry en laat 5 minuten mee koken. Spoel de linzen en schep door de curry. Snij de andijvie in reepjes en voeg op het einde toe.

  3. 3

    Breng de curry verder op smaak met wat limoensap en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!