Japanse kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Japanse kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met rijst en een groen slaatje van ijsbergsla, avocado en komkommer. 

bereiding
  1. 1

    Klop de kipfilets plat met een vleeshamer (onder plasticfolie). Wentel de kip achtereenvolgens door de bloem, de eieren en de panko. Verhit de zonnebloemolie en de boter in een grote braadpan. Bak de kip goudbruin. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Meng in een kommetje de ketchup, de worcestersaus, de sojasaus, de mirin, de suiker, de knoflook en de mosterd. Druppel over de kip. Werk verder af met de lente-uitjes en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de kipfilets plat met een vleeshamer (onder plasticfolie). Wentel de kip achtereenvolgens door de bloem, de eieren en de panko. Verhit de zonnebloemolie en de boter in een grote braadpan. Bak de kip goudbruin. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Meng in een kommetje de ketchup, de worcestersaus, de sojasaus, de mirin, de suiker, de knoflook en de mosterd. Druppel over de kip. Werk verder af met de lente-uitjes en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.