Recept

Hindesteak met boschampignons en polenta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Laat thuis? Een kwartier later aan tafel!

bereiding
  1. 1

    Kook de instantpolenta volgens de instructies op de verpakking. Breng op smaak met de room, de parmezaan en een klontje boter. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bak de boschampignons gaar in boter. Schep regelmatig om. Breng op smaak met de peterselie, peper en zout. Kruid de hindesteaks met peper en zout en bak 4 à 5 minuten aan elke kant in hete boter. Verwarm de kant-en-klare veenbessensaus in de microgolfoven.

  3. 3

    Verdeel de polenta over de borden, schep er de champignons op, leg er een hindesteak bij en schep de veenbessensaus erover.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hindesteak met boschampignons en polenta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!