Tartaar van zeebaars met pompelmoes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tartaar van zeebaars met pompelmoes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een kleurrijk hapje.

bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaars in heel fijne blokjes. Snij de pompelmoes tussen de vliezen door in partjes (à vif), vang het sap op. Snij de pompelmoespartjes in blokjes.

  2. 2

    Doe de zeebaars en pompelmoes in een kommetje. Voeg het pompelmoessap, het liomoensap en de geraspte limoenschil toe. Hak 6 takjes dille fijn en voeg toe, breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Laat de vis 10 minuten marineren in de koelkast. Serveer met flatbread of gegrild stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaars in heel fijne blokjes. Snij de pompelmoes tussen de vliezen door in partjes (à vif), vang het sap op. Snij de pompelmoespartjes in blokjes.

  2. 2

    Doe de zeebaars en pompelmoes in een kommetje. Voeg het pompelmoessap, het liomoensap en de geraspte limoenschil toe. Hak 6 takjes dille fijn en voeg toe, breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Laat de vis 10 minuten marineren in de koelkast. Serveer met flatbread of gegrild stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.