Recept

Tartaar van zeebaars met pompelmoes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een kleurrijk hapje.

bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaars in heel fijne blokjes. Snij de pompelmoes tussen de vliezen door in partjes (à vif), vang het sap op. Snij de pompelmoespartjes in blokjes.

  2. 2

    Doe de zeebaars en pompelmoes in een kommetje. Voeg het pompelmoessap, het liomoensap en de geraspte limoenschil toe. Hak 6 takjes dille fijn en voeg toe, breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Laat de vis 10 minuten marineren in de koelkast. Serveer met flatbread of gegrild stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tartaar van zeebaars met pompelmoes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaars in heel fijne blokjes. Snij de pompelmoes tussen de vliezen door in partjes (à vif), vang het sap op. Snij de pompelmoespartjes in blokjes.

  2. 2

    Doe de zeebaars en pompelmoes in een kommetje. Voeg het pompelmoessap, het liomoensap en de geraspte limoenschil toe. Hak 6 takjes dille fijn en voeg toe, breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Laat de vis 10 minuten marineren in de koelkast. Serveer met flatbread of gegrild stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!