Recept

Soepje van knolselder met kruidentoast

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk warm winterrecept

bereiding
  1. 1

    Pel de uien en snij ze in grove stukken. Maak de knolselder en de aardpeer schoon. Snij ze ook in stukken.

  2. 2

    Stoof de ui aan in boter tot de stukken glazig zijn. Voeg de knolselder en aardpeer toe. Laat enkele minuten meestoven.

  3. 3

    Giet de bouillon erbij en laat koken tot de knolselder en aardpeer gaar zijn.

  4. 4

    Rooster de amandelschilfers in een droge pan.

  5. 5

    Serveer in een kommetje met de room en de amandelschilfers.

  6. 6

    Verwarm de grill voor.

  7. 7

    Gril de broodjes langs beide kanten.

  8. 8

    Roer de mascarpone, peterselie en basilicum door elkaar.

  9. 9

    Strijk het mengsel op het brood en laat het verder grillen en mooi lichtbruin kleuren.

  10. 10

    Bestrooi met peper naar smaak en serveer bij de soep.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!